Samarbejdspartnere og sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere og sponsorer, som er med til at sikre, at fremtidens medarbejdere får styrket deres entreprenante kompetencer.

Dream Step: Fonden for Entreprenørskab - Nordjylland er med i projektet Dream Step, der bl.a. skal være med til at sikre et bedre bindeled mellem Professionshøjskolen UCN og de nordjyske ungdomsuddannelser i forhold til entreprenørskab. Læs mere om projektet her: https://www.projekt-dreamsteps.info/

Iværksætteri og Jobskabelse: Fonden for Entreprenørskab - Nordjylland er med i projektet, Iværksætteri og Jobskabelse, der skal udvikle og implementere tiltag på nordjyske ungdomsuddannelser, der fremskynder iværksætteri og entreprenørskab i uddannelsessystemet, opkvalificere lærere samt udvikle og facilitere uddannelses- og undervisningsforløb i samarbejde med virksomheder.

Tuborgfondet: Tuborgfondet og Fonden for Entreprenørskab arbejder sammen om at styrke unge iværksættere og inspirere endnu flere unge kvinder og mænd til at starte egen virksomhed, hvor Verdensmål og bæredygtig forretning går hånd i hånd. Fonden for Entreprenørskab - Nordjylland er med i at understøtte denne indsats. Læs mere om indsatsen her: http://verdensmaalstartups.dk/#Verdensmål

Kom og skab dig i fremtidens skole: 26. november 2019 er der igen indgået et samarbejde mellem de nordjyske kommuner, CFU Nordjylland og Fonden for Entreprenørskab - Nordjylland om at skabe konferencen målrettet grundskolen, Kom og leg i fremtidens skole, der bl.a. stillede skarpt læring gennem leg samt entreprenørskabs- og innovationsundervisning. Konferencen blev også afholdt i samarbejde med kommunerne i november 2017 med et fokus på digital dannelse og var en succes med over 100 deltagere.