Nordjylland har markeret sig flot i skoleår 2018/19

Der er fortsat en flot stigning i antal børn og unge, der modtager entreprenørskabsundervisning både på landsplan og for Nordjylland særskilt. Hvert år er der flere højdepunkter i forhold til elever og studerende, der sætter Nordjylland på landkortet i fondens konkurrencer. Den gode energi og idérighed blandt elever og studerende er opløftende. Ligeså opløftende er den store velvilje som erhvervslivet viser i Nordjylland ved bl.a. dommergerningen til vores konkurrencer.

Start Up Programme

Nordjylland har markeret sig flot de sidste år med flotte placeringer til både regionale, nationale og internationale konkurrencer bl.a. virksomhederne Safetychair, BetFray og JO - TECHNIC fra Professionshøjskolen, UCN.

Company Programme 

I Company Programme har der igennem mange år været en høj deltagelse af nordjyske ungdomsuddannelser, der konkurrerer på gode idéer og kreative løsninger. Flotte placeringer til både nationale, og europæiske konkurrencer. Heriblandt kan nævnes Team Norden fra HHX Hjørring tilbage i 2017, der gik videre til at deltage i Europæisk messe i Riga og vandt prisen for bedste messestand samt Team Salus Nord fra Aalborg Handelsskole, der vandt National entreprenørskabsmesse og en tur til Kina med Fonden for Entreprenørskab. 

Projekt Edison og NextLevel

Nordjylland har igennem de sidste tre år haft et stigende antal elever og antal deltagende kommuner i konkurrencerne for grundskolen. I Projekt Edison har følgende kommuner deltaget: Aalborg kommune, Hjørring kommune, Frederikshavn kommune, Rebild kommune og Thisted kommune. Hjørring kommune er repræsenteret i NextLevel. Rigtig flot med den interesse fra de nordjyske kommuner til at klæde de nordjyske elever på med entreprenørielle kompetencer.